Steun Excelsior

Excelsior bezet al 135 jaar een belangrijke plaats in het culturele leven van Den Haag. Wij willen deze plek versterken door het realiseren van onze kleine en grote dromen.
Alle bijdragen, groot èn klein, zijn van harte welkom. U kunt ons op vele manier ondersteunen. Hieronder geven wij u een aantal suggesties.
Helpt u onze dromen waar te maken? Vragen of suggesties?
Laat het ons hier weten.

kzve steun excelsior

 

Adverteren

U kunt uw advertentie in de programmaboekjes van één van de volgende concerten laten opnemen. Per concert kost de advertentie op een hele A-5 pagina € 100,-- en een halve A-5 pagina €50,–. Meer informatie over adverteren: mail ons!


 

Vriend van Excelsior

  • Als Vriend van Excelsior heeft u een bijzondere relatie met het koor. In ruil voor uw steun belonen wij u met een gereserveerde plaats en bovendien een korting op toegangskaarten. Wie meer doneert krijgt natuurlijk meer voordeel…
  • Voor €25,– per kalenderjaar heeft u dat jaar per concert recht op één toegangskaart met 10% korting op een gereserveerde plaats.
  • Voor €50,– per kalenderjaar heeft u dat jaar per concert recht op 10% korting op twee toegangskaarten met gereserveerde plaatsen.
  • Voor € 75,– of € 100,– per kalenderjaar heeft u dat jaar per concert recht op 25%, resp. 50% korting op twee toegangskaarten met gereserveerde plaatsen.
  • Alle vrienden ontvangen bericht over concertdata.
 Meer info? Mail ons!

 

Giften

U kunt ook besluiten een (eenmalige) gift aan het koor te doen.

  • Bij een gift vanaf €50,– in een kalenderjaar, krijgt u voor het eerstvolgende concert in dat jaar 10% korting op twee toegangskaarten.

  • Bij een gift vanaf €100,– in een kalenderjaar, krijgt u voor het eerstvolgende concert in dat jaar 25% korting op twee toegangskaarten.
  • Bij een gift vanaf € 250,– in een kalenderjaar, krijgt u voor het eerstvolgende concert in dat jaar twee gratis toegangskaarten.

Door ons te sponsoren wordt u lid van onze familie. Als sponsor maakt u het ons mogelijk specifieke doelen te bereiken. Of u zorgt voor continuïteit door de financiële basis voor onze concerten te versterken, die daarmee voor iedereen bereikbaar blijven. Met uw bijdrage kunnen we ons blijven onderscheiden, ook met repertoire dat zonder deze steun financieel niet haalbaar is.

 

KZV Excelsior

secretariaat
1e Sweelinckstraat 45
2517 GB Den Haag
secretariaat@kzvexcelsior.nl

Overige Informatie