Zing mee met Excelsior

Schuif jij bij ons aan?

Excelsior staat altijd open voor nieuwe leden. Goede stemmen zijn bij ons meer dan welkom en ook voor de minder geoefende zanger jonger dan 60 jaar (67 met recente koorervaring) is er volop ruimte om zich te ontwikkelen. Ons doel is het maken van mooie muziek op een zo hoog mogelijk niveau. Het plezier dat je als zanger beleeft is daarbij essentieel. Voor ons is een goede en ontspannen sfeer een belangrijke voorwaarde om muzikale kwaliteit te bereiken.

De leden zijn trouw aan het koor en houden onderling contact; dat deden zij ook gedurende de afgelopen periode van de Corona-beperkingen. Hieruit blijkt de betrokkenheid van de zangers met het koor en met elkaar.

Dat serieus werken aan mooie muziek en een heel fijne sfeer heel goed samengaan bewijzen wij wekelijks. Enthousiast repeteren we elke woensdagavond in de Bosbeskapel aan de Bosbesstraat 5 in Den Haag.

Wil je een paar repetities bijwonen om te kijken of het koor, de muziek en de sfeer je aanspreken? Meld je dan vrijblijvend aan. Je bent van harte welkom!

Word nu lid van KZV Excelsior!

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Meld je nu aan via onderstaand formulier en wij nemen snel contact met je op!

Uw stemgroep

9 + 6 =

Lidmaatschap Excelsior

We verwelkomen je graag in ons midden als nieuw lid van ons koor. Ga met ons de uitdaging aan om het mooiste uit jezelf te halen.
Wil je meer informatie over aanmelding en de voorwaarden voor een lidmaatschap? Andere vragen? Neem gerust contact met ons op.

Word ook lid van Excelsior!

Word nu lid van KZV Excelsior!

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Meld je nu aan via onderstaand formulier en wij nemen snel contact met je op!

Uw stemgroep

3 + 10 =